Looking For Anything Specific?

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ / Εφημερίδα Τα Νέα - 12/10/2020 - Δεν ψάχνω καβγά, αλλά... - O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο…

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ / Εφημερίδα Τα Νέα - 12/10/2020 - Δεν ψάχνω καβγά, αλλά... - O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο…. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά.

Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08.

Roland Garros: Ο «βασιλιάς» Ράφαελ Ναδάλ επέστρεψε στο ...
Roland Garros: Ο «βασιλιάς» Ράφαελ Ναδάλ επέστρεψε στο ... from cdn.cnngreece.gr
Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ.

Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids).

Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι.

Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός.

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς
Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς from files.thetoc.gr
Τρελάθηκε ο ρούμπλεφ από την κυριαρχία του τσιτσιπά και έσπασε τη ρακέτα του. Ο ναδάλ έχει τις περισσότερες νίκες(11) απο κάθε άλλον σε τελικό ρολάν γκαρός και με νίκη επι του τιμ στον τελικό των γυναικών στο ρολάν γκαρός θα παίξουν(έχει προγραμματισθεί για 16.00 ώρα. 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin.

Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08.

Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid).

Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin.

Μέγας Ναδάλ: Νίκησε εύκολα τον Τζόκοβιτς και 13άρισε στο ...
Μέγας Ναδάλ: Νίκησε εύκολα τον Τζόκοβιτς και 13άρισε στο ... from www.voria.gr
Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid). Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ.

Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες.

Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Μπορεί ο αγώνας να διεξήχθη σε. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Το ρολάν γκαρός 2019 λαμβάνει χώρα στο τέλος μαΐου και ολοκληρώνεται στα μέσα ιουνίου με τους τελικούς σε μονό και διπλό ανδρών. 12ος τίτλος για τον ναδάλ.

Posting Komentar

0 Komentar